Pardoseli slefuite

Constructiile care folosesc pardoseli slefuite beneficiaza nu doar de un proces usor, insa si de un efect de lux pentru rezultatul final. In functie de materialele folosite si duritatea acestora, procesul poate fi ingreunat sau usurat. De exemplu, pe langa elementul principal, care este betonul, pot fi adaugate mai multe tipuri de roci, precum marmura sau granitul. In procesul de obtinere a unei pardoseli slefuite este nevoie de un echipament special care utilizeaza discuri de slefuire. Aceste echipamente au capacitatea de a netezi orice suprafata. Mai mult, este cu atat mai bine cu cat alegeti echipamente care dispun de capacitatea de a aspira praful.

De ce sa alegi pardoseli slefuite?

Procesul de slefuire se bazeaza pe repetarea acestei activitati pana se ajunge la diferite straturi din interiorul materialului. Astfel, obtineti aspectul neted si foarte lucios al unor pardoseli slefuite care sunt un element de impact in orice incapere. Aceste pardoseli slefuite sunt folosite deobicei in magazine, showroom-uri de prezentare a masinilor si cafenele. Imaginati-va cat de mult poate schimba ca piesa centrala intr-un proiect de amenajari interioare intr-un spatiu rezidential.

Avantajele unei pardoseli slefuite

  • Principalul avantaj al acestui tip de material este ca are o durata de viata semnificativ mai mare. Acest lucru vine in comparatie cu betonul simplu sau cu marmura, care poate fi destul de scumpa. Mai mult, aspectul lucios obtinut prin slefuire face ca acest material sa fie rezistent la pete si totodata este foarte usor de curatat si intretinut.
  • Un alt avantaj este dat de faptul ca este un material care permite decorarea creativa. Acest lucru se poate face prin combinarea mai multor tipuri de roci, chiar si cele decorative. Astfel, prin procesul de slefuire toate aceste materiale se vor combina pentru a scoate la iveala modele unice, chiar si in culori diferite.
  • Cu toate ca poate crea un aspect de sticla, cand vine vorba de pardoseli slefuite nu trebuie sa ai atat de multa grija cu ele. Acest lucru se datoreaza faptului ca sunt caracterizate de o rezistenta foarte mare la socuri, precum scaparea unor obiecte grele.
  • Acest lucru tine de intretinerea usoara, insa trebuie specificat ca nu este necesara slefuirea sau o alta interventie periodica asupra unei pardoseli slefuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *